Home » Even voorstellen

 

LET OP! Heeft u online een afspraak geboekt, en daar geen bevestiging of herrinneringsmail van ontvangen? Of heeft u een email gestuurd of het contactformulier gebruikt en heeft u binnen 1 werkdag geen reactie ontvangen (m.u.v vakantieperiodes) , kijk dan even in uw spam box, mogelijk is mijn reactie daar terecht gekomen. 

 

Hallo :) Leuk dat je op mijn site kijkt!

Ik zal mijzelf even voorstellen:

Mijn naam is Barbara Tuk, gecertificeerd nagelstyliste, in 2013 ben ik begonnen met mijn opleiding tot nagelstyliste, en heb deze in 2014 succesvol afgerond.

Sindsdien volg ik nog met enige regelmaat workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vak. Ook bezoek ik meerdere malen per jaar vakbeurzen.

In 2017 heb ik de stap genomen om volledig voor mezelf te beginnen. Mijn salon is in huis gevestigd en bevind zich op zolder, deze heb ik volledig omgebouwd naar een moderne salon.

Let dus op je moet 2 trappen op om in de salon te komen!

 

Ik werk met de verschillende hoogwaardige merken zoals: CND™ SHELLAC™  , Astonishing AcrylVictoria Vynn GelpolishGelacy acrylgel en Loveness

 

Sinds Juli 2015 is de salon ook gecertificeerd voor het toepassen van IBX.

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. Verdere informatie over IBX staat op de website onder het kopje IBX

 

Sinds januari 2016 maak ik deel uit van het wedstrijd team van Menataupe BeautyCare.

In mei 2018 hebben we de naam verandert naar Solid Sparkle Competition Team.

Dit houdt in dat ik ieder jaar mee doe aan diverse wedstrijden en dat ik iedere maand een dag perfectie training volg.

Wedstrijden waar ik tot nu toe heb meegedaan:

 

Oktober 2016 Brussel; mijn eerste Benelux wedstrijd.

Juni 2017 wedstrijd bij Pika-Nails.

Van 29 september t/m 3 oktober 2017 WK Londen.

Oktober 2017 Brussel Benelux kampioenschap.

In 2018/2019 staat het wedstrijdteam voor mij een beetje op een laag pitje ivm een onverwachtse open hart operatie dat ik met enig spoed in april 2018 heb moeten ondergaan.

 

Er kan in de salon betaald worden met pin. Graag zelfs :) 

 

 

Ook kun je online boeken, zie de pagina Afspraak maken.

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen, telefonisch (wanneer ik niet opneem, spreek dan een bericht in of stuur via sms of whatsapp een bericht), via mail of via het contactformulier. Alle informatie staat onder het tabblad Contact.