Wat is IBX?

IBX

 

Heeft u last van splijtende, broze, geribbelde of vaak gescheurde nagels? Dat behoort met IBX tot de verleden tijd. Dit komt doordat IBX als enige product in de nagels trekt. Het vormt op de bovenste paar lagen van de nagelplaat een polymeren netwerk dat als blijvende toevoeging voor de nagel dient. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van warmte en UV zodat IBX deze werking van binnenuit kan voortzetten. Het resultaat is binnen enkele weken al zichtbaar. Afhankelijk van de natuurlijke kwaliteit van uw nagels adviseren wij een kuur van minimaal 3 weken. Om het beste resultaat te behalen bent u genoodzaakt deze kuur stipt te volgen totdat uw eigen nagels volledig zijn hersteld.

Voor wie is IBX?

IBX is geschikt voor iedereen. Zeker als u wel graag mooie verzorgde nagels wilt, maar geen systeem van gel of acryl wilt gebruiken. IBX is ook zeer geschikt voor mannen, kapsters en voor mensen die werkzaam zijn in de zorg of horeca die van hun werkgever geen kunstnagels mogen dragen. IBX is waterafstotend.

 

Het resultaat? Een stevige, flexibele en gezonde natuurlijke nagel.

 

 

Wanneer is IBX de oplossing voor uw nagels?

IBX is een nieuw product waar momenteel nog veel research naar wordt gedaan. De ontwikkeling gaat momenteel zo snel dat steeds meer nagelaandoeningen en nagelziekten door IBX kunnen worden behandeld. Verwar IBX niet met producten als nagelverharders. IBX is momenteel het enige product dat in de nagel trekt en van binnenuit de conditie van uw nagel verbeterd. Nagelverharders doen dit niet! Deze categorie producten bevinden zich enkel op de nagel en hebben totaal geen effect op de natuurlijke nagel. Het resultaat van IBX is een stevigere en flexibelere nagel die zonder toplaag lang kan worden. Daarnaast beschermt het tegen de schadelijke gevolgen van gel- of acrylnagels. De behandeling van IBX is uitstekend als u last heeft van:

 

Gespleten nagels

Nagels met groeven

Afbrokkelende nagels

Zwakke nagels die de groei belemmeren

Trauma nagels (na een ongeluk)

Zwakkere nagels na een Chemokuur